معرفی 10 مینی پی سی گیمینگ با بهترین قیمت خرید
تا پیش از ورود مینی پی سی (Mini PC) به بازار، اگر تصمیم به خرید کامپیوتری داشتید که حمل راحت و بی دردسری داشته باشد، انتخاب شما لپ تاپ بود. با این که لپ تاپ هم چنان طرفداران خود را دارد ولی ممکن است برای بازی و سایر کارهای گرافیکی سنگین قدرت کافی از خود نشان ندهند. بنابراین، اگر بخواهیم یک مینی پی سی و یک لپ تاپ با قیمت یکسان را با یکدیگر مقایسه کنیم، می توان گفت که تقریبا از لحاظ مشخصات، مینی پی سی ها ارزش خرید بیشتری را دارند.
اگر شما فقط در خانه، سرکار و یا مدرسه از کامپیوتر استفاده می کنید و برای مسافرت یا جاهای دیگر نیازی به کامپیوتر ندارید، مینی پی سی می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. بدیهی است که اکثر مینی پی سی ها بسیار کوچک تر از لپ تاپ می باشند در نتیجه، علاوه بر قابلیت حمل آسان تر، قدرت بالاتری نیز در زمان پردازش دارند.
در ضمن، با توجه تعداد پورت مینی پی سی ها نسبت به لپ تاپ، دغدغه همراه داشتن چندین دانگل نیز دیگر برای شما وجود نخواهد داشت.
ولی از نگاه یک گیمر (Gamer)، فناوری های موجود زمانی لذت بخش و قابل استفاده هستند که قابلیت اجرای بازی های سنگین را نیز داشته باشند. در ابتدا بسیاری از مینی پی سی ها با هدف بهره وری معمولی و کارایی های روزانه روانه بازار گردیدند. اما، استثناهایی نیز در میان آن ها وجود داشت.
با این که بسیاری از این مینی PC ها ممکن بود قابلیت اجرای آخرین ورژن از بازی هایی چون Call of Duty و یا Battlefield با تنظیماتی پیشرفته را نداشته باشند. ولی با این وجود، بیشتر مینی پی سی ها به اندازه ی کافی قدرتمند هستند که قابلیت اجرای بازی هایی چون League of Legends، Dota 2 و CS:GO را با فریمی یکدست و متوازن از خود ارائه دهند.
در واقع می توان می گفت که رقابت در بازار مینی پی سی ها شدید است؛ به گونه ای که یافتن مناسب ترین مدل با توجه به نیاز شما ممکن است ساعت ها به طول بینجامد. بنابراین، اگر هدف اصلی استفاده شما از مینی PC ، انجام کار های معمولی به علاوه ی انجام برخی از بازی هاست. لیست محصولات زیر می تواند در انتخاب مناسب ترین مینی پی سی گیمینگ شما را راهنمایی کند.
1. مینی پی سی گیمینگ ZOTAC MAGNUS
جای تعجبی نیست کمپانی Zotac که اسمش همواره با مینی کارت های گرافیکی شناخته شده، از پیشگامان در صنعت مینی پی سی نیز می باشد.
ZOTAC در سری MAGNUS با هدف برطرف کردن نیازکاربرانی که فقط به منظور بازی و استفاده در هر مکان، از این محصول استفاده می کنند، ساخته شده. اکثر مدل های MAGNUS در ابعاد یکسانی ساخته شده اند؛ ابعادی در حدود (2.45 * 7.99 * 8.27) اینچ که از این جهت می توان آن را کوچک تر از PS4 دانست. مدل اصلی و اولیه تحت عنوان مدل GTX 1600 به همراه رم 32 گیگ و پردازنده i5-9300H به بازار عرضه گشته است.
تعداد زیادی از این مینی PC در سری MAGNUS بازتولید شده اند. حتی برخی از آن ها مجهز به کارت های گرافیکی قدرت مندی چون RTX 2080 و یا RTX 2070 نیز هستند. نکته ای که باید به خاطر داشته داشته باشید این است که مدل هایی با عنوان barebones، بدون حافظه ذخیره و رم ارائه می شوند. لذا پیش از انتخاب مدل مورد نظر خود از نحوه ی استفاده و نیاز خود آگاه باشید.
2. مینی پی سی گیمینگ HP Elite Slice
اگر شما دائما در جلسات کاری شرکت می کنید و نیازمند فضایی برای تهیه نسخه پشتیبان از فایل و مدارک اکسل و گزارشات کاری خود می باشید هم چنین، قصد استفاده از این فضا را برای استفاده از بازی های کامپیوتری در منزل خود نیز دارید، این مینی پی سی مناسب شما می باشد.
مینی پی سی HP Elite Slice، را می توان یک سیستم همه کاره و مناسب در نظر گرفت. این مینی پی سی با ساختاری شبیه کیس هدفون طراحی شده و تنها 2.31 پوند معادل 104 گرم وزن دارد. اگر چه، Elite Slice به کارت گرافیکی GTX مجهز نمی باشد، اما دارای پردازنده Intel Core i5 6500T بوده و از رم (RAM) 16 گیگابایتی (که قابلیت ارتقا تا 32 گیگا بایت) را نیز دارد بهره می برد. حافظه داخلی 128 گیگابایتی از نوع SSD و همچنین هارد 1 ترابایتی HDD نیز در این محصول تعبیه شده است. همچنین، وجود کارت گرافیکی از نوع Intel HD Graphics 530 برای استفاده در بازی هایی از سطح پایین تا سطح متوسط با کیفیتی بیش از آن چه که از آن انتظار می رود، به کاربران و علاقه مندان بازی های کامپیوتری ارائه می دهد.
3. مینی پی سی گیمینگ MSI Trident X
به نظر می رسد که مینی پی سی MSI Trident X در لیست ما از لحاظ فاکتور سایز و اندازه بزرگترین باشد. این محصول از لحاظ مشخصات در رده ی بالایی قرار دارد، هم چنین سیستم تهویه ای به منظور خنک سازی قطعات اصلی بر روی این مینی پی سی گیمینگ تعبیه شده است. اگر چه سایز این مینی پی سی نسبت به سایر مدل ها بزرگ تر می باشد ولی با کیس طراحی شده ده لیتری در این محصول باز هم می توان این مینی پی سی گیمینگ را محصولی جمع و جور دانست. مدل اصلی و اولیه پردازنده های نسل 9 اینتل i9-9700k و یک کارت گرافیکی از نوع RTX 2070 را در خود جای داده است.
همان گونه که از مشخصات این محصول بر می آید، این مینی پی سی گیمینگ قدرتمند به گونه ای طراحی و ساخته شده که تمامی نیاز های گیمرهای حرفه را برطرف می کند. چیزی فراتر از انتظار! حتی اگر تصمیم به ارتقای سیستم خود نیز داشته باشید، این دستگاه هیچ جای کمبودی را باقی نمی گذارد. اگر نگران اندازه و سایز این محصول می باشید، ممکن است که در کوله پشتی شما جای مناسبی را نداشته باشد ولی می توان آن را به راحتی در یک کیف نوت بوک 17 اینچی حمل کرد.
مینی PC های MSI Trident X هم برای کاربردهای مخصوص بازی طراحی شده و به دلیل استفاده از یک کیس کوچک و جمع و جور، برای کاربران، فضایی به اندازه یک کنسول بازی در اختیار آن ها قرار می دهد. به هر حال قدرت MSI Trident X در ابعاد یک کنسول نسل 8، بسیار بیشتر است.
4. مینی کامپیوتر Apple Mac mini 2020
پیش از این انجام بازی های کامپیوتری در سیستم های مک، کابوس بود، نه به این دلیل که محصولات اپل از لحاظ سخت افزاری کمبود داشتند، بلکه به این دلیل که اکثر بازی ها به راحتی و به درستی بهینه نشده بودند. اگرچه، طراحان بازی از آن زمان تاکنون مسیری طولانی را در این زمینه طی کرده اند و بسیاری از بازی های معروف موجود مانند League of Legends و Fortnite کاملاً بهینه شده و از سخت افزار شما به طور کامل بهره می برند.
نسخه به روز شده ی مدل پایه ی Mac mini دارای نسل هشتم i3-8100B به همراه کارت گرافیکی Intel UHD Graphics 630 است. از نظر مشخصات فنی مک مینی، نسخه ارتقا یافته این محصول، تنها با پردازنده نسل هشتم Intel Core i5، به طور قابل ملاحظه ای بهتر و دارای حافظه ی بیشتری نیز می باشد. طراحی بدنه این مدل به گونه ای صاف و صیقلی می باشد و وزنی معادل 2.9 پوند معادل 1.3 کیلوگرم را شامل می شود. اگر شما از کاربران اپل می باشید و کار با سیستم مک برای شما راحت می باشد می توانید این مدل را نیز در نظر بگیرید.
5. مینی کامپیوتر Intel NUC Extreme Gaming
هدف شرکت اینتل از استفاده ازکیت های گیمینگ NUC، ارائه یک تجربه ی بی نظیر از بازی های کامپیوتری به واسطه ی یک مینی پی سی در ابعاد کنسول بازی می باشد. ظاهر این محصول نیز با همین هدف طراحی شده و با نشان خطر مرگ که بر روی این مینی کامپیوتر حک گردیده، نوید یک تجربه ی عالی از بازی های کامپیوتری را به کاربران خود می دهد.
کیت های بازی NUC به صورت فشرده و جمع و جور دراین محصول تعبیه شده که وزنی معادل 2.2 پوند را در بر می گیرد. باید به خاطر داشته باشید که برخی از این مدل ها بدون رام RAM و حافظه داخلی نیز روانه بازار گشته اند.
مدل اصلی و پایه با کیت های گیمینگ به همراه پردازنده i9-9980HK و کارت گرافیکی اینتل مدل UHD 630 و در نهایت، وجود یک رام 16 گیگا بایتی که قابلیت ارتقا تا 64 گیگا بایت نیز دارد، همگی باعث شده تا این مینی پی سی به یکی از قدرت مند ترین مدل های مناسب برای گیمینگ در بازار تبدیل شود.
6. مینی کامپیوتر مدل Intel NUC Home
اگر مینی کامپیوتر مدل Extreme بیش از حد نیازتان قدرت مند می باشد، شرکت اینتل، مدل خانگی از این مینی پی سی طراحی کرده که مناسب برای استفاده در منزل نیز می باشد. امکانات موجود در این سری از مینی پی سی های شرکت اینتل بسیار زیاد می باشد. یکی از مزایایی که در این محصول به چشم می خورد، قابلیت ساخت کیت شخصی و سفارشی، متناسب با نیاز شما می باشد در غیر این صورت امکان انتخاب یکی از چند محصول پیش ساخته با پردازنده های i3، i5وi7 نیز برای شما وجود دارد. این سری از محصولات شرکت اینتل نیز بسیار جمع و جور و قابل حمل می باشند. به طور کلی می توان این محصول را به یکی از کاربردی ترین مینی پی سی های موجود برای مصارف خانگی و معمولی نیز دانست.
7. مینی کامپیوتر مدل MSI Trident 3
به نظر می رسد که MSI، هدفش تصاحب طیف گسترده ای از بازار مینی کامپیوتر های می باشد و مدل Trident X تنها پیشنهاد این شرکت نمی باشد. اگر چه شکل ساختاری و ابعاد این مدل مشابه مدل بزرگترش می باشد، اما Trident 3 مجهز به یک کارت گرافیکی سوپر RTX 2060 و هم چنین یک رام RAM 16 گیگا بایتی می باشد و با بهره مندی از پردازنده ی i7-9700F، بیش از مقدار واقعی، نیاز کاربرانش را بر طرف سازد. با این وجود، این مدل از مینی پی سی های شرکت MSI را نمی توان جز پیشرفته ترین محصولات این شرکت در نظر گرفت.
با وجود جثه ی سنگین این مینی کامپیوتر نسبت به اکثر مینی پی سی ها، این محصول وزنی معادل 15 پوند(حدودا 6 کیلوگرم) را دارد که بر خلاف وزن سنگینش، هم چنان نسبتا جمع و جور به نظر می آید و می توان این محصول را به چشمِ یکی از جمع و جور ترین گزینه ها با توجه به مشخصات رده بالای آن نگاه کرد.
8. مینی پی سی مدل Acer Chromebox CXI3
در حال حاضر کاربران بازی های موبایلی بیشتر ازکاربران بازی های کامپیوتری می باشند؛ همین امر سبب می شود کاربران بازی های موبایلی نیز به منظور استفاده بهتر و راحت تر به دکستاپ نیازمند باشند.
بسیاری از گیمر های بازی های موبایلی برای بهره مندی از صفحه ی بزرگ تر، از تبلت استفاده می کنند. در نتیجه، ترکیب یک صفحه ی نمایش در ابعاد مناسب به همراه مینی پی سی chromeboxes، امکان یک بهره مندی بزرگ را به کاربران بازی های موبایلی ارائه می دهد.
مینی کامپیوتر ایسر مدل Chromebox CXI3 مجهز به یک پردازنده ی i5-8250U و یک رام RAM 8 گیگا بایتی می باشد. در واقع، می توان گفت که از زمان عرضه ی ChromeOS به بازار، این محصول ارزان تر از هر دستگاه مجهز به ویندوز با مشخصات مشابه ChromeOS می باشد.
بنابراین، اگر اهل بازی های کامپیوتری می باشید این دستگاه شاید نتواند آن طور که شما انتظار دارید نیاز های شما را در گیمینگ برطرف سازد، ولی می توان گفت که این محصول برای انجام امور معمولی و عادی می تواند گزینه مناسبی باشد.
اما اگر زمان زیادی را صرف بازی های موبایلی می کنید، CXI3 می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
9. مینی کامپیوتر MSI Prestige P100
اگر شما هنرمند و یک گیمیر حرفه ای می باشید، مینی پی سی Prestige P100 گزینه ی مناسبی برای شما می باشد.
در واقع این مینی کامپیوتر را می توان به طور انحصاری مخصوص طراحان گرافیک و ویراستاران تلقی کرد. مدل پایه و اصلی این محصول از یک رام RAM 32 گیگا بایتی بهره می برد و هم چنین مجهز به پردازنده ی نسل نهم i9-9900k و یک ترا بایت حافظه ی داخلی از نوع SSD می باشد. کارت گرافیکی این مینی کامپیوتر قدرت مند از نوع سوپر RTX 2080 می باشد. طراحی سفید رنگ این محصول این امکان را به کاربرانش می دهد تا رنگ دلخواه خود را نیز انتخاب نمایید. در واقع، Prestige P100 از تم سفید با رگههای طلایی و نورپردازی sRGB بهره میبرد.
این مینی کامپیوتر به همان اندازه که مرتفع می باشد، جمع و جور نیز می باشد. وزن آن حدودا 17 پوند (معادل 7 کیلوگرم) و ابعاد آن نیز (14.7×5.2×15.9) اینچ می باشد. با این که این محصول گران قیمت می باشد، اما به اندازه ی کافی قدرتمند می باشد که بتواند تمامی نیاز های کاربران را در همه امور از جمله بازی تا سال های سال تامین نماید.
10. مینی کامپیوتر Desktop Computer Dell CF5C
مینی کامپیوتر دل مدل Dell CF5C MicroFormFactorDesktop Computer، همان گونه که از نامش می توان حدس زد، یکی از جمع و جور ترین گزینه های موجود با در نظر گرفتن مشخصاتش می باشد. این محصول با ساختاری شبیه کنسول بازی وزنش تنها 6.1 پوند است، با اینکه این مینی کامپیوتر اجازه ی ارتقای تنظیمات را به کاربر نمی دهد ولی این مدل را می توان برترین میکرو پی سی دانست که شرکت dell ارائه کرده است.
CF5C مجهز به یک پردازنده از نوع i5-7500T می باشد، هم چنین رام RAM تعبیه شده در این محصول نیز از نوع 8 گیگ بایتی می باشد، که از یک حافظه ی داخلی 256 گیگابایتی از نوع SSD و کارت گرافیکی یک پارچه از نوع 630 Intel HD بهره مند می باشد. با در نظر گرفتن مشخصات این محصول، قابلیت انجام امور مرتبط با کار و مدیا را دارد. لذا اگر شما گیمر حرفه ای نمی باشید و انتظارتان از بازی های کامپیوتری در سطح معمولی است این دستگاه می تواند مناسب انتظارات شما باشد.